ΝΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ

Monday, February 22, 2016

ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΑ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ /ΜΑΥΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ / ΕΡΩΤΙΚΟ ΦΙΛΟΖΩΙΚΟ ΧΑΡΕΜΙ!!

Μία περίεργη υπόθεση εξελλίσεται τις τελευταίες ημέρες στο Ηράκλειο Κρητης.
Πριν λίγες μέρες, αναρτήθηκε απο δημοτική σύμβουλο του Δήμου Ηρακλείου, ενα βίντεο, στο οποίο, σε κάποιο χώρο φιλοξενίας κατασχεθέντων σκύλων απο παράνομη μεταφορά, φαίνονται τα κατασχεθέντα ζώα να κατασπαράζουν ενα αλλο.
Κατηγορήθηκε η φιλοζωική Ζωόφιλη Δράση,στην οποία ανήκει ο χώρος, για αμέλεια και ηθική κακοποίηση.
Το βίντεο θεωρήθηκε υποπτο εξ'αρχής, αφού σε αυτό, ακούγονταν μια γυναίκα και δύο αντρες να συνομιλούν χαμηλόφωνα, μάλιστα η γυναίκα επέβαλε την σιωπή στους δύο αντρες για να μην ακούστουν οι φωνές τους.
Ολα τα ιντερνετικά σάιτς, αρχισαν να δημοσιεύουν με οργή και αηδία για το "κολαστήριο' της Ζωόφιλης Δράσης. Μία σελίδα ομως, η "φιλοζωια η' εμποριο" αναφερθηκε σε ενέργεια συκοφάντησης του συγκεκριμένου σωματείου, και οπως απεδείχθει αργότερα κι αλλα σάιτς δημοσίευσαν το θέμα. ως ίσως συκοφαντικής καί εσκεμμένης ενέργειας.
Σήμερα ομως η υπόθεση πήρε ακόμα πιό δραματικές διαστάσεις, μετά την παραλλαβή από την Ζωόφιλη Δράση, ενός πακέτου, γεμάτο καταγεγραμμένες συνομιλίες ατόμων, οι οποίοι σχεδίαζαν με κάθε λεπτομέρεια, πώς θα συκοφαντήσουν, για την ακρίβεια πώς θα "καταστρέψουν" το σωματείο.
Σας παραθέτουμε την επιστολή που δημοσιεύτηκε απο την κυρία Καλλιοπη Μαραβελακη,  ιδρυτικό μέλος του σωματείου και κατηγορούμενη στην αθλια και παντελώς ανήθικη αυτή υπόθεση.

Καλλιόπη Γεώργιος Μαραβελάκη to ΖΩΟΦΙΛΗ ΔΡΑΣΗ
·
ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΚΟΥΡΙΕΡ ΣΤΗΝ ΒΟΗΘΟ ΜΟΥ ΕΝΑΣ ΦΑΚΕΛΟΣ ΣΤΑΛΜΕΝΟΣ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΑ, ΓΕΜΑΤΟΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΚΡΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΥΝ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΑΝΕΙ:
1)ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΙΔΟΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΩΝ ΑΦΟΡΑ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ ΤΡΙΩΝ ΑΤΟΜΩΝ, ΕΝΟΣ ΑΝΔΡΑ ΜΕ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΖΩΩΝ, ΜΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΦΙΛΟΖΩΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΖΩΟΦΙΛΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ "ΛΕΝΕ" ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ.
2)ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΙΔΟΣ ΔΙΑΛΟΓΩΝ ΑΦΟΡΑ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΛΛΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΟΚΟΜΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΕΙΣΑ ΒΑΡΟΣ ΤΡΙΤΩΝ ΦΙΛΟΖΩΩΝ, ΜΕ ΒΑΣΗ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ.
ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΑΦΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΩ, ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΘΑ ΚΑΤΑΤΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ, ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.
3)ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΕΙΔΟΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΡΩΤΙΚΕΣ, ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΕΝΟΣ ΦΙΛΟΖΩΙΚΟΥ ΧΑΡΕΜΙΟΥ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΟΦΙΛΗ ΔΡΑΣΗ. ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΣΤΙΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΘΕΙ ΑΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΗΞΕΡΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΥΣ ΔΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΑΠΟΚΟΜΙΖΟΝΤΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΗ.


http://www.zoosos.gr/skopimi-energeia-egkataleipsi-skulou-ton-opoio-skotosan-skulia-pou-filoksenei-zoofili-drasi-sto-gazi-binteo/#axzz40dq4a5wW

http://zophoros.ga/arch/3033

Δολοπλοκίες, κερδοσκοπίες, αλλά και σέξ. 
Ολα τα εχει ο φιλοζωικός μπαξές....Καθώς καί πολλά πολλά φίδια!!
 

No comments:

Post a Comment