ΝΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ

Thursday, February 18, 2016

ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ

Πρίν λίγες μέρες, εκανε μία πολύ περίεργη ανακοίνωση το ΥΠΑΑΤ.
Εδώ, μας λέει ο Υπουργός, οτι σκέφτεται να επιτρέψει την μεταφορά των αδέσποτων, των δικών μας αδέσποτων, στα Γερμανικά καταφύγια, γιατί οπως μας πληροφορεί, αυτό είναι κανονισμός της Ευρωπαικής Κοινότητας.

Κύριε Υπουργέ είστε σίγουρα ενήμερος γιά τον Κοινοτικό κανονισμό; Μάλλον οχι.
Ποιά είναι αυτή η Ευρωπαική χώρα, πού ενώ εχει γεμάτα τα δικά της καταφύγια , θα δεχτεί επίσης σκύλους από την χώρα μας; Εχετε ενημερωθεί από εγκυρες πηγές γιά να δείτε πόσο υπερφορτωμένα ειναι τα ξένα καταφύγια η' απλά εξυπηρετείται κι εσείς τις διάφορες ξένες οργανώσεις που ενεργοποιούνται στην χώρα μας και τα εμπορευονται;

Γνωρίζουμε πολύ καλά, οτι εδώ καί αρκετα χρόνια, κάποιες Ομοσπονδίες, εχουν ενοχλήσει κατ'επανάληψη τους εκάστοτε Υπουργούς, σε μιά προσπάθεια να μονιμοποιηθεί αυτό το μαζικό  εκτρώμα που οσοι στέλνουν ζώα εξω το ονομάζουν υιοθεσίες.
Δεκάδες Φ.Σ, στέλνουν αδέσποτα στό εξωτερικό δήθεν σε υιοθεσίες, τις οποίες δεν εχει δεί ποτέ κανείς. Αυτό που ολοι ομως εχουμε δεί, είναι τα θλιβερά προσωπάκια των ζώων να ποζάρουν σε αγγελίες πώλησης.

Καθημερινά από κάθε εξοδο της χώρας, αδέσποτα μεταφέρονται σε χώρες της Βόρειας Ευρώπης.
Αμέτρητες ζωές γίνονται βορρά στήν απληστία φιλοζωικών οργανώσεων, Ελληνικών καί ξένων.
Μήπως θα μπορούσε να μας απαντήσει ο Υπουργός , γνωρίζει πού και πώς εχουν καταλήξει αυτά τα ζώα , καί είναι ετοιμος να παρανομήσει , ενάντια  στόν Ελληνικό νόμο, αλλά και στόν Ευρωπαικό;

http://ec.europa.eu/food/animal/liveanimals/pets/index_en.htm
Εδώ είναι ο νόμος .
Υπάρχει μία μεγάλη μερίδα φιλοζωικών σωματείων, πού δεν θα επιτρέψουν στό Ελληνικό Κράτος, να ξεφορτωθεί τα αδέσποτα μας στελνοντάς τα, στόν σίγουρο θάνατο.
Θα φτάσουμε  στό Ευρωπαικό δικαστήριο αν χρειαστεί, και θα ειστε υπόλογος.

Υπογραφή
Ελληνες φιλόζωοι πολίτες

Το μπλόγκ filozoikesalithies ανέβασε τήν επιστολή όπως ακριβώς τήν έλαβε.
Δέν έγινε καμία απολύτως παραποίηση.


No comments:

Post a Comment