ΝΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ

Thursday, April 9, 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: AΔΕΣΠΟΤΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΩΝ


Χιλιάδες ζώα χρησιμοποιούνται σε  πειράματα στην   BAYER AG. 
 γνωστή για τα πιο τρομακτικά πειράματα σε ζώα στη Γερμανία..

Μέσα στο 2012,  147.315 ποντίκια, σκύλοι , γάτες και άλλα ζώα έχασαν τη ζωή τους σε αμφισβητούμενα πειράματα στα εργαστήρια της ΒAYER AG..

Σύμφωνα με τον Philip Mimkes του Συνασπισμού κατά των κινδύνων της ΒAYER ., το 5% του 3.1 εκατομμυρίων ζώων της Γερμανίας, βρίσκουν κάθε χρόνο φριχτό θάνατο στα εργαστήρια της..

Επιπλέον άλλα 23.282 ζώα πεθαίνουν με σύμβαση στα εξωτερικά εργαστήρια της ΒΑΥΕR AG..

Η Εμπορική τράπεζα και η ΑGT της Γερμανίας, κατακρίνουν το γεγονός ότι η ΒAYER AG.   εκτελεί επανειλημμένα στα "επαγγελματικα  εργαστήριά της " , πειράματα σε ζώα τα οποία είναι γνωστά για τις βασανιστικές μεθόδους που εφαρμόζονται πάνω στα ζώα..

Κάθε χρόνο μόνο στη ΒAYER AG., γίνονται πειράματα σε τουλάχιστον  170.000 ζώα.

Κάποιες λοιπόν φιλοζωικές οργανώσεις χαρακτηρίζονται από την απουσία ηθικής όσον αφορά το έργο τους και το σκοπό τους..

Υπάρχει στη Γερμανία το Parasitus Ex eV.  Ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός από εθελοντές με σκοπό τη βασική έρευνα των λοιμωδών ασθενειών στα ζώα.

Ο οργανισμός αυτός υποστηρίζεται από την ΒΑYER AG. Πιο κάτω βλέπουμε στην ιστοσελίδα του
Parasitus Ex e V το διαφημιστικό λογότυπο της BAYER AG.


 
Mέσα λοιπόν σε αυτή την ιστοσελίδα διαφημίζονται κατά καιρούς φιλοζωικές οργανώσεις με τα λογότυπα τους..
 




 Παραπάνω βλέπουμε ότι διαφημίζεται η φιλοζωική οργάνωση " Stray - einsame Vierbeiner e.V.
Tην ξέρουμε και στην Ελλάδα..      http://stray-einsame-vierbeiner.de/



 


Είναι εντελώς τυχαίο και αυτό το γεγονός ή η φιλοζωική αυτή οργάνωση έτσι προωθεί την καλή διαβίωση των αδέσποτων από το εξωτερικό?


Εδώ βλέπουμε μια άλλη φιλοζωική οργάνωση στην ιστοσελίδα του Parasitus Ex , με το όνομα Tiersimfonie Anou ev.  Kαι οι συντάκτες εδώ αναρωτιούνται με τη λέξη ΣΥΜΦΩΝΙΑ (Μουσική).
Σκέφτονται άραγε τη Συμφωνία  για τα ζώα ή τη"  Συμφωνία " όπου ακούγονται οι κραυγές του πόνου  των ζώων στα εργαστήρια της BAYER AG. ?

Ποια είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ λοιπόν?
Και οι συμπτώσεις γίνονται ακόμα πιο πολλές. Και πόσες άλλες φιλοζωικές οργανώσεις έχουν προβληθεί μέσα από αυτό το σάιτ κατά το παρελθόν?
 Δείτε στο Charity Watch.de  το άρθρο για την φιλοζωική οργάνωση Hundepfoten in Not  e. V., τη φιλοζωική οργάνωση Stray einsame vierbeiner e. v.
Aυτές όλες οι παραπάνω φιλοζωικές οργανώσεις αρνήθηκαν να δώσουν λεπτομέρειες στο παρελθόν για τα σκυλιά που έφερναν από το εξωτερικό, και γιαυτό τις συμπεριλάβαμε στη λίστα προειδοποίησης στο προηγούμενο  blog  Charity Watch. de.



Πιο κάτω βλέπετε τη φιλοζωική οργάνωση Tierretung Ausland e. V.  Έξυπνη ονομασία..
" Διάσωση των ζώων  στο  εξωτερικό".  Η διάσωση των ζώων στο εξωτερικό έρχεται επιτέλους, είτε με πειράματα , είτε χωρίς πειράματα..



Η μόνη πρόεδρος φιλοζωικής οργάνωσης που μετά από ενημερωσή μας  για το Parasitus Ex Ve.,
τρομοκρατήθηκε ,  το λογοτυπό της οργάνωσής της είχε μπει πριν από χρόνια, είπε ότι δεν ήξερε τίποτα και θα προσπαθούσε άμεσα να βγάλει το λογότυπο της οργανωσής της από αυτό το σάιτ..
Το όνομα της είναι Sabina Winklmann με τη φιλοζωική οργάνωση Dobermann- Rescue Hungaria ..

Και ερωτούμε : Πως μπορούν λοιπόν αυτές οι φιλοζωικές οργανώσεις να επιτρέπουν να διαφημίζονται με την υποστήριξη της ΒΑΥΕR  HEALTHCARE?

Πως είναι δυνατόν φιλόζωοι ακτιβιστές να διαφημίζονται σε ένα σάιτ ενός ινστιτούτου που οδηγεί κατευθείαν σε απάνθρωπα και βασανιστικά πειράματα πάνω σε αθώα και αδύναμα ζώα?
 Δηλαδή εδώ μάλλον ισχύουν τα 3 στάδια για τέτοιες φιλοζωικές οργανώσεις..
 εισαγωγή (παρουσίαση)  - συλλογή δωρεών- δολοφονία

Η ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ...


https://www.blogger.com/blogger.g?blogID=3553271093136261867#editor/target=page





ΠΗΓΗ: http://www.doggennetz.de/index.php?option=com_content&view=article&id=1800:aua1382p-schaschlik-hunde-schaschlik-ethik-von-stray-einsame-vierbeiner-zur-bayer-ag-in-zwei-schritten&catid=38:tierschutz-satiren&Itemid=127

 

 



 

No comments:

Post a Comment